ایرانیان جهان

آخرين مطالب

روش تهیه ته چین مرغ برای 6 نفر | فوت و فن خوش‌عطر و خوشمزه شدن ته چین مرغ ؛ ادویه مرغ را چه موقع به غذا اضافه کنیم ؟ آسیا و اقیانوسیه

روش تهیه ته چین مرغ برای 6 نفر | فوت و فن خوش‌عطر و خوشمزه شدن ته چین مرغ ؛ ادویه مرغ را چه موقع به غذا اضافه کنیم ؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک،‌ این غذای ایرانی، ته چین مرغ ، با روش‌های متنوعی از سوی آشپزان تهیه می‌شود و به عنوان یکی از وعده‌های غذایی لذیذ و محبوب در کنار غذاهایی مانند قورمه سبزی و زرشک پلو با مرغ در مهمانی‌ها و مجالس رسمی سرو می‌شود.
نکته جالب درباره ته چین این است که می‌توان آن را با گوشت نیز درست کرد.
به همین دلیل، انواع مختلفی از جمله ته چین گوشت، ته چین قارچ و ته چین آلو اسفناج وجود دارد که هرکدام طعم و مزه خاص خود را دارند.
مواد لازم برای ته چین مرغ خانگی برای 6 نفر مواد لازم گفته شده در ادامه برای 6 نفر در نظر گرفته شده است که شما با توجه با تعداد افراد مدنظرتان می‌توانید حجم آن را افزایش و یا کاهش دهید.
برنج چهار پیمانه
ماست سفت و شیرین 1 پیمانه
سینه مرغ یک عدد
گلاب 3 قاشق غذاخوری
خلال پسته پنجاه گرم
خلال بادام پنجاه گرم
تخم مرغ پنج عدد
زعفران دم کشیده به میزان لازم
پیاز یک عدد
روغن مایع نصف پیمانه
برگ بو چند عدد
هویج یک عدد
کرفس یک شاخه
زرشک نصف پیمانه
کره به میزان لازم
دستور پخت ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی مرحله اول : برای تهیه ته چین مرغ ساده ابتدا باید مرغ را بپزید، بدین منظور سینه مرغ را در قابلمه ای به همراه سه پیمانه آب روی حرارت قرار دهید.
مرحله دوم : در ادامه یک عدد پیاز و یک عدد هویج را شسته و پوست بگیرید، سپس پیاز را خلالی و هویج را به صورت حلقه حلقه برش دهید و به مرغ اضافه کنید.
مرحله سوم : هنگام افزودن هویج و پیاز برای گرفتن بوی بد مرغ یک شاخه کرفس و چند عدد برگ بو به مرغ اضافه کنید. ادویه هایی که برای پخت مرغ نیاز دارید شامل (نمک، زرد چوبه و فلفل قرمز) می‌شود؛ این ادویه‌ها را به مرغ در حال پخت اضافه کنید.
مرحله چهارم : در ادامه برای پخت ته چین مرغ ماهیتابه ای در اندازه ای مناسب با حجم مواد انتخاب کنید و روی حرارت گاز قرار دهید، سپس درون تابه یک قاشق غذا خوری روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. پس از آن با کمک یک کفگیر چوبی کره و روغن را روی شعله ملایم هم بزنید تا خوب حل شوند.

ایرانیان جهان

مرحله پنجم : در این مرحله باید زرشک را تمیز کرده سپس بشویید در ادامه زرشک‌های شسته شده را آبکشی کنید تا آب آن گرفته شود، سپس زرشک‌ها را به کره آب شده اضافه کنید توجه داشته باشید که حرارت گاز را کم کنید تا زرشک‌ها نسوزد زرشک‌ها را تفت دهید تا کاملا روغن و کره به خورد زرشک برود.
حواستان باشد تا زرشک‌ها بیش از اندازه سرخ نشوند و حالت پفکی به خود نگیرند فقط در حدی که کمی‌ خامی‌ آن‌ها گرفته شده باشد تفت دهید.

ایرانیان جهان

مرحله ششم : خلال پسته و خلال بادام را به زرشک‌های تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید تا با یکدیگر خوب مخلوط شوند. در ادامه این مرحله دو قاشق از زعفران دم کشیده تان را به زرشک‌ها و خلال‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا خوش عطر و بو شود همچنین رنگ لعاب بهتری به خود بگیرند.

ایرانیان جهان

مرحله هفتم : زرشک‌های آماده شده را کنار بگذارید در همین تابه و یا ماهیتابه دیگری یک قاشق غذا خوری روغن مایع بریزید سپس مرغ‌های پخته شده تان را یا به حالت ریش ریش و یا به حالتی که ما در این مطلب آماده کرده ایم برش بزنید و درون تابه بریزید. اگر مرغ‌ها را به همان شیوه که ما به شما گفته ایم بپزید مرغ دیگر بوی زهم نخواهد داد.

ایرانیان جهان

مرحله هشتم : مرغ هایی را که در تابه ریخته اید تفت دهید تا مرغ کمی‌گرم شود سپس زعفران دم کشیده را به مرغ‌های درون تابه تان اضافه کنید و حدود یک دقیقه مرغ‌ها را با زعفران تفت دهید تا زعفران کاملا به خورد تکه‌های مرغ برود و رنگ و طعم زعفران را به خود جذب کند.

ایرانیان جهان

مرحله نهم : در این مرحله از تهیه ته چین مرغ باید کاسه ای گرد و بزرگ بردارید سپس یک عدد تخم مرغ کامل و چهار عدد زرده تخم مرغ را در کاسه بریزید. تخم مرغ‌های درون ظرف را با استفاده از یک همزن به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر کاملا ترکیب شوند. برای این کار می‌توانید هم از همزن برقی. هم از همزن دستی استفاده کنید.

ایرانیان جهان

مرحله دهم : در ادامه به تخم مرغ‌های هم زده شده 3 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده اضافه کنید و دوباره هم بزنید این کار باعث می‌شود تا هم بوی زهم تخم مرغ گرفته شود همرنگ تخم مرغ‌ها نارنجی‌تر شود. سپس یک قاشق چای خوری نمک نیز به تخم مرغ‌ها افزوده و هم بزنید.

ایرانیان جهان

مرحله یازدهم : به تخم مرغ‌های هم زده شده سه قاشق غذا خوری گلاب و یک پیمانه ماست سفت شده اضافه کنید و با کمک همزن شروع به همزدن بکنید خوب هم بزنید تا یک مایه صاف و یکدست داشته باشید مایه ته چین باید رنگ زعفرانی خوبی داشته باشد پس به همین دلیل باید در مصرف این ماده غذایی دست و دل باز باشید البته این یک کار سلیقه ای است.

ایرانیان جهان

مرحله دوازدهم : زمانی که مایه ته چین رنگ دلخواه شما را گرفت. نصف پیمانه از روغن را به مایع ته چین اضافه کنید سپس با استفاده از یک همزن خوب هم بزنید تا روغن کاملا به خورد مایه ته چین تان برود.

ایرانیان جهان

مرحله سیزدهم : برنجی را که آبکش کرده اید را به مایه ته چین اضافه کنید، نکته ای که در این مرحله مهم است میزان پخت برنج‌های آبکش شده است.
دانه‌های برنجتان نباید له شود به اصطلاح باید برنج هایتان را کمی‌زنده‌تر بردارید، زیرا هنگام پخت ته چین، ماست باعث می‌شود تا برنج هایتان کمی‌نرم تر شود در نتیجه سریع تر به پخت می‌رسند. نکته حائز اهمیت دیگر این است که سعی کنید برنجی که سرد شده است را به مواد ته چین اضافه کنید.
در این مرحله پس از افزودن برنج به آرامی‌هم بزنید تا برنج و مایع ته چین کاملا ترکیب شوند.

ایرانیان جهان

مرحله چهاردهم : برنج را زمانی به مایع اضافه کنید که نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شل باشد، زیرا این باعث می‌شود تا آن فرم ظاهری که می‌خواهید را به دست بیاورید در ادامه ظرفی که می‌خواهید درون آن ته چین را تهیه کنید را با کمی‌روغن چرب کنید.
سپس نصف مایه ته چینی که آماده کرده اید را درون ظرف بریزید و با کمک یک لیسک روی برنج را صاف کنید.

ایرانیان جهان

مرحله پانزدهم : پس از صاف کردن برنج، مرغ‌ها را روی برنج بریزید زمانی که دارید مرغ‌ها را روی لایه اولیه برنج میریزید حواستان باشد که مرغ‌ها نباید از دیواره‌های اطراف ظرف دیده شوند، پس به همین دلیل مرغ را کمی‌ وسط تر بریزید.

ایرانیان جهان

مرحله شانزدهم : پس از اینکه مرغ را روی برنج ریختید مخلوط زرشک و خلال‌ها را روی مرغ بریزید. مخلوط زرشک هم نیز مانند مرغ نباید از اطراف دیده بشود پس آن را نیز وسط مایع ته چین‌تان بریزید.

ایرانیان جهان

مرحله هفدهم : بعد از اینکه مواد میانی ته چین را درست کردید ادامه مایه برنج و ته چین تان را با آرامش روی مواد میانی بریزید و با کمک گرفتن از یک قاشق مواد را پرس کنید تا کاملا مواد میانی پوشیده شود.

ایرانیان جهان

مرحله نهایی: بعد از اینکه مواد را خوب فشار دادید تا فضای خالی میان مواد باقی نماند روی ظرف را با استفاده از یک فویل کاملا بپوشانید و با کمک یک چاقو چند عدد سوراخ روی آن ایجاد کنید.

ایرانیان جهان

طرز تهیه ته چین مرغ در فر ؛ دمای فر برای پخت ته چین چقدر باشد ؟ فر را روشن کنید و آن را روی درجه 380 درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتیگراد قرار بدهید تا کمی‌ گرم شود.
سپس ظرف ته چین را درون فر قرار بدهید و بگذارید تا حدود یک ساعت یا یک ساعت و نیم درون فر بماند. البته باید در این بین ته چین را چک کنید تا زمانی که کف ظرف ته چین نارنجی رنگ شود. اگر مواد به رنگ نارنجی در آمد یعنی ته چین آماده است.
برای تزئین روی آن می‌توانید از زرشک و خلال استفاده کنید. تزئین این ته چین عالی و خوشمزه کاملا سلیقه‌ای است.
کد خبر 918166 برچسب‌ها غذای اصلی خبر مهم آشپزی - دستور پخت

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1330553/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار هیئتی از اتحادیه عرب با جولانی

انرژی رایگان برای ژاپنی ها

تیم ملی والیبال ژاپن وارد بحران شد!

اتحادیه اروپا تحقیق درباره ایکس را عمیق تر می‌کند

ضرر 1 تریلیون یورویی قطع گاز روسیه برای اتحادیه اروپا

کنترل معادن لیتیوم اوکراین در دست روسیه

کاهش تولید فولاد خام چین به دلیل تقاضای داخلی پایین

دستاوردهای سفر قالیباف به پایتخت دیپلماسی آفریقا

کمک مالی اتحادیه اروپا به افغانستان

تسهیل تجارت ترانزیت افغانستان با تضمین بیمه‌ای پاکستان

رشد 83 درصدی صادرات ایران به افغانستان

انگلیس به ائتلاف طرح شکایت از طالبان پیوست

تیر افزایش قیمت انرژی به اقتصاد اروپا

بلینکن: هیچ ضمانتی وجود ندارد که ترامپ از سیاست‌های بایدن پیروی کند

هرگونه شبهه افکنی پیرامون سانحه سقوط بالگرد شهید رئیسی غیرمسئولانه است

ماجرای حراج سکه‌های باستانی ایران در آمریکا

واکنش کیهان به خودکشی طنزنویس معروف در امریکا: عبرت‌آموز است!

نزدیک‌ترین چهره به پزشکیان: آماده مذاکره مستقیم با آمریکاییم | تغییر فتوای هسته‌ای که ساده نیست | باید مردم را قانع‌ کنیم | شاید سه ماه بعد از مذاکره به توافق شد

سیگنال‌های توافق از راه رسید: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم!

پزشکیان برای مذاکره با ترامپ با رهبری هماهنگ کرده است؟

ترامپ برای اولین بار خاخام‌های یهودی مخالف رژیم صهیونیستی را به کاخ سفید دعوت کرد

بولتون: تصمیم ترامپ برای پایان جنگ، خبر خیلی بدی برای اوکراین است

فائزه هاشمی: چرا بمب هسته ای نداشته باشیم؟/ اصولگرایِ اصلاح‌طلبم/ خانواده علم الهدی درباره شهادت رئیسی ابهاماتی دارند/ قالیباف به وفاق ملی لگد زد

قراضه صادراتی آمریکا نزولی است

ناسازگاری «سوپرانقلابی‌ها» با FATF

هشدار سرایا القدس به صهیونیست‌ها در آستانه توافق آتش‌بس

تمرکز تورم خوراکی در مرکز ایران؛ سرعت افزایش قیمت در کدام استان بیشتر بود؟

نتایج قرعه کشی طرح فرسوده ایران‌خودرو اعلام شد

رفع توقیف کامل اموال فدراسیون وزنه‌برداری

زنان مشهدی پیشتاز در حماسه‌سازی و توسعه اقتصادی هستند

تفکیک پایتخت اقتصادی از تهران، تصمیمی بهتر از انتقال کامل پایتخت

جای خالی صنایع تبدیلی و تکمیلی در بردسکن

چرا پس از برجام مانع همکاری اقتصادی آمریکایی ها با ایران شدیم؟

اصلاح شاخص بورس تهران در ابتدای هفته

معاون رئیس جمهور: قالیباف کمک خوبی برای ‌دولت بود

جدایی آرمان رمضانی از استقلال

توافق ایران و روسیه در 4 حوزه ریلی، هوایی و دریایی و جاده‌ای

ابتکار آلومینای ایران- جاجرم در حل چالش انرژی

دستاوردهای سفر قالیباف به اتیوپی چیست؟

استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی اتیوپی برای افزایش صادرات و تراز تجاری

رویکرد سیاست‌زده عضویت در FATF  را به کشمکش جناحی بدل کرد/ مولوی: به جای گران کردن‌ها ردیف‌های زاید بودجه را حذف کنید

دیدار و گفت‌وگوی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با استاندار زنجان

سارا خادم‌ الشریعه با پرچم اسپانیا به نایب قهرمانی شطرنج اروپا رسید

تسلط چین بر بازار خودروهای چینی/ تعطیلی در کمین خودروسازان اروپایی و آمریکایی

بزرگترین و طویل ترین شبکه خطوط مترو و حمل ریلی درون شهری دنیا

رشد ترانزیت کالا از طریق کریدور ترانس کاسپین، سهم ایران همچنان صفر

آشنایی با 10 کشور برتر در صنعت حمل و نقل ریلی قاره آفریقا

قیمت نفت / برنت 80 دلار و 79 سنت شد

دو نوجوان 17 ساله در جنوب ایران 600 سکه‌ پیدا کرده اند؟ | ماجرای حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + عکس

مکث (دفاع از آمریکا در کشورهای دیگر)